Onze services

NCO Consult kan u helpen met het analyseren van uw situatie met betrekking tot de geldende regelgeving. Daarna kunnen we u assisteren met het verkrijgen van de benodigde en gewenste goedkeuringen.

Of het nu gaat om een operations manual voor een NCC of SPO operator, of een specifieke goedkeuring voor bijvoorbeeld RVSM of P-RNAV, u kunt op onze hulp vertrouwen.In 2012 heeft de Europese Commissie de Regulation 965/2012 gepubliceerd. Deze regelgeving bevatte bij de initiële publicatie onder andere de "Organisation Requirements for Air Operations", Part-ORO. In 2013 werden er specifieke eisen toegevoegd voor niet-commerciële operaties met complexe vliegtuigen (Part-NCC), met niet-complexe vliegtuigen (Part-NCO) en voor gespecialiseerde operaties (Part-SPO). Hierna volgden er nog een aantal revisies van de regelgeving en uiteindelijk werd in 2016 ook Performance Based Navigation opgenomen in de regelgeving.

Al met al beslaat de basisregelgeving zo'n 350 pagina's en de AMC en GM secties voegen daar nog eens een paar honderd pagina's aan toe. Het is begrijpelijk dat u er niet op zit te wachten om deze hele regelgeving door te nemen, te bepalen wat voor u van toepassing is en het nodige te doen om de vereiste goedkeuringen te verkrijgen. En dat is waar NCO Consult in beeld komt!

Wij kunnen dit allemaal voor u en namens u doen en wij zorgen ervoor dat u netjes voldoet aan de geldende regelgeving.


In het submenu bovenaan deze pagina vindt u verschillende onderwerpen. Graag nodigen wij u uit om deze te bekijken en we horen graag van u indien u vragen heeft.