NCO Operations

NCO Consult kan u helpen met het analyseren van uw situatie met betrekking tot de geldende regelgeving. Daarna kunnen we u assisteren met het verkrijgen van de benodigde en gewenste goedkeuringen.

Of het nu gaat om een operations manual voor een NCC of SPO operator, of een specifieke goedkeuring voor bijvoorbeeld RVSM of P-RNAV, u kunt op onze hulp vertrouwen.EASA gebruikt de term "aircraft other than complex aircraft", welke een enorm breed spectrum aan vliegtuigen beslaat. Zo valt een Cessna 172 in deze categorie, maar een Pilatus PC-12NG ook.

De inhoud van Annex VII van de basisregelgeving (Part-NCO) is niet zo uitgebreid als die van Part-NCC, maar er zijn toch wel een aantal zaken waar rekening mee gehouden moet worden bij de NCO operatie.

 

Bovendien heeft u bij het vliegen van high-performance toestellen wellicht behoefte aan wat extra flexibiliteit door bijvoorbeeld de mogelijkheid tot vliegen in RVSM luchtruim of het vliegen van een LPV approach. NCO Consult helpt u bij het verkrijgen van deze goedkeuringen en bovendien kunnen we ook assisteren bij het verkrijgen van een goedgekeurde MEL voor nog meer flexibiliteit.

 

 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over uw specifieke wensen.